Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2008-08-06

Így áll (szó szerint) a lovas párna



Mivel megrokkant fejemmel csak egy irányba tudok nézni már négy napja, s a nagyobb kézmozdulatoktól is megnyekken a nyakam - nos, ezért nemigen hímezgettem. A lovacska türelmesen vár rám, holnap már biztos folytatni tudom. Hiszen már nem is kell sok, hogy kész legyen! Azért itt van róla egy kép, valami haladás látszik ám rajta.
A napokban kötögettem inkább, ahhoz alig kell mozdulni, elég jól haladtam is. Karesz sötétbarna melírozott pulcsija kész (persze, össze kell még varrni - valaki jöhetne segíteni...), az enyémnek majdnem kész az eleje - ez világosabb színű. Ezeket majd összevarrva mutatom, egyszer tuti megcsinálom:-) Őszre mindenképpen!

Régen mutattam Pelyheskét. Ma előhoztam a kölyköket is a dobozból, hiszen elmúltak 2 hetesek, és még nem is fotózkodtak! Egy lány, egy fiú - próbáltam róluk jing-jang képet csinálni, de nem voltak hajlandók összegömbölyödni:-)

5 megjegyzés:

helen írta...

Gyógyulást!

Soleil írta...

Köszönöm, Évi, aranyos vagy! Már egyre jobb:-)

Névtelen írta...

Szia!
bocsi, hogy itt üzenek, de nem tudom a mail címedet. Mit szólsz Dóri szept. 13-i talijához? Én szívesen elmennék, de nagyon örülnék, ha te is jönnél, esetleg mehetnénk ketten. Tudod, én Sopronból megyek. De szólj nyugodtan, ha nem jó, nem akarok rádakaszkodni :)

Üdv: Klaudia
racz.klaudia@citromail.hu

Névtelen írta...

Megint én! Közben szervezkedtem, a reggeli IC-vel mennénk, 9-re Pesten lennénk, vissza meg este 7-kor jön a vonat. Pestről meg vállalta Hubbub-Dóra a fuvarozásunkat. Mit szólsz? :))

Soleil írta...

Igen, én is, én is, én is:-))) Mindjárt írok mailt!

Kész munkáim

Készülő munkáim