Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2008-08-06

Esős fürdőzés Bükön










Múlt pénteken itthon volt Brigi lányunk, s gondoltuk, elmegyünk egyet fürdőzni. Olyan borongós időre keltünk itt nálunk, hogy először csak tanakodtunk: menjünk, ne menjünk? Szerencsére győzött az előbbi:-) Bükfürdőre mentünk el, mert ott olyan jó sok medence van, hideg, meleg, úszómedence. Itt még akkor sem kell heringként állni a vízben, ha sokan vannak, mert azért elég jól eloszlik a tömeg a hatalmas területen.

Csodaklassz volt!!! Nagyokat úszkáltunk, mentünk egyik medencéből a másikba, nagyon élveztük. Legjobb volt az egészben, amikor elkezdett esni, s az embertömeg egy része hazamenekült, a másik rész bement a fedett részekbe. Na, akkor volt igazán szuper! Brigivel meg még egy-két ilyen őrülttel, mint mi, birtokba vettük az úszómedencét:-) Aztán mi is bevonultunk a fedett medencékhez, s akkor kezdődött az igazi égiháború. De azt már bentről csodáltuk a nagy meleg medencéből. A hatalmas üvegablakokon át meg néztük, micsoda világ van kint. Szabályosan ömlött az eső, alig lehetett látni, a fák meg földig hajoltak. Aztán kisütött a nap, mintha elvágták volna a vihart. Kijöttünk a fedettből, s akkor láttuk, hogy ahol előbb még pokrócokon feküdtek, ott igazi tavak keletkeztek.

Nagyon jó kis nap volt, jól éreztük magunkat nagyon.

Nincsenek megjegyzések:

Kész munkáim

Készülő munkáim