Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2008-08-22

Szülinap házavatóval egybekötve





Az elmúlt hétvégén megint családi ünnep(ek)re indultunk. Anyósomat köszöntöttük a 75. szülinapján, s egyúttal megnéztük sógornőmék új házát is. Nem győztünk gyönyörködni, minden szép, minden frissen festve, az egész ház, udvar és garázs tip-top. Ami a legjobban tetszett nekem, hogy már van sütögetőhely is (ami nálunk még 10 év után sincs, pedig helye az lenne bőven)! Megtörténtek a kölcsönös köszöntések - mivel ritkán látjuk egymást a tágabb családdal, ezért ilyenkor többszörös szülinap-névnap feltorlódás van:-) Finomakat ettünk, ittunk, jól éreztük magunkat - köszönjük szépen, Meli:-)
Hazafelé még anyumékhoz is bementünk, mert neki meg névnapja volt éppen.

Kár, hogy vége már a nyárnak, ritkábban fogunk kimozdulni megint. Ma van a szabim utolsó napja, még egy hétvége, aztán hétfőn reggel 8-kor már jelenés a suliban. Azért jó lesz újra látni a kollégákat.

Nincsenek megjegyzések:

Kész munkáim

Készülő munkáim