Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2008-05-12

Megint egy évvel öregebb lettem





Tegnap elvittük Briginek a bicóját Pestre, ma már volt is vele egy jó kis biciklitúrán Szentendrén. 45 km-t tekertek, szuper! Hú de jó lenne, ha én is újból bírnám a biciklizést! Már gyúrok rá, remélem, még idén sor kerülhet rá - már csak a lábamat kell valahogy rábírnom, hogy ő is akarja:-)

Hazafelé félúton bementünk anyósékhoz, anyuékhoz is, s mivel éppen tegnap volt a szülinapom, ezért ők fel is köszöntöttek. Kaptam csodás amarilliszt, ezeket apu nevelgeti minden évben. Én is próbáltam már, de nekem vagy nem nyílnak ki, vagy nem lesznek ilyen szépek. Meg hozzá lilás színű virágot is, annak nem tudom a nevét.

Ma sütöttem egy tortát is, csak úgy kettőnknek, mégiscsak legyen valami szülinap-feeling:-) Sima piskóta, s csokikrémet csináltam hozzá. A csokitortát úgyis csak én szeretem igazán a családban. Ha jönnek a gyerekeim, akkor mindig valami mást csinálok, amit ők is szeretnek, pl. gyümölcsös túrótorta, tiramisu, mikrós zabpelyhes süti vanília sodóval stb.

Kaptam ám valamit Karesztól, aminek nagyon-nagyon örülök!!! Mp3-lejátszót, ami már olyan régi vágyam volt. Így már tudok egyszerre kötni-hímezni, s könyvet olvasni - illetve hallgatni! Most, hogy itt a jó idő, csak kiülök a hintaágyba, kötögetek, s közben jobbnál jobb könyveket hallgathatok meg:-)

9 megjegyzés:

Dorottya írta...

Szia Évi!
Nagyon boldog szülinapot kívánok!
:-D
Puszi D.

Soleil írta...

Dóri, köszönöm szépen:-) Épp előbb olvastam a blogodon, hogy neked meg ma van a szülinapod. Én is kívánok neked minden szépet és jót!

Christine írta...

Sok-sok boldogságot!!!

CathlenKata írta...

Nagyon sok Boldog szülinapot kivánok !!

Dóra írta...

Nagyon boldog születésnapot kívánok! Isten éltessen sokáig! (még benne vagyok a 8 napban!)

Soleil írta...

Lányok, olyan aranyosak vagytok, köszönöm szépen!

Ami írta...

Én is nagyon sok boldog szülinapot szeretnék kívánni Neked. Isten éltessen!

Edige írta...

Boldog szülinapot, így utólag! Isten éltessen sokáig!

Soleil írta...

Nagyon szépen köszönöm nektek is!

Kész munkáim

Készülő munkáim