Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2008-05-04

Ballagás, 2008. május 2. péntek




Az esős, borongós napok után gyönyörű idő lett a ballagás időpontjára. Pénteken este fél 6-kor ragyogó napsütésben tartottuk meg az ünnepséget. A gyerekeim nagyon szépek voltak:-) Hát elballagtak... Furcsa lesz holnaptól a suliban, kicsit elárvultan. Nem keresnek majd a szünetekben ezért-azért... Annyi tennivaló volt az utóbbi hetekben, sürögtünk-forogtunk, intéztük a dolgainkat, s most hirtelen a nagy szabadság. Furcsa érzés. Kicsit mintha kiüresedtem volna. Most még 2 sűrű nap, míg megírom a dokumentumokat, aztán már lazább napok, sima tanítás, osztályfőnöki teendők nélkül. Az osztályomnak meg most kezdődik a hajtás, tanulás, vizsgák. Drukkolok értük.

Még 2 hónap, s nyakunkba szakad a vakáció. Már nagyon várom a nyarat. Remélem, lesz benne sok-sok kirándulás, lassan már meg kellene próbálkoznom kisebb túrákkal is.

Nincsenek megjegyzések:

Kész munkáim

Készülő munkáim