Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2008-07-25

Pénteki jelentés - mérgelődve:-(



Ma nem szeret engem az nlc (se). Háromszor próbáltam meg feltenni a jelentésemet a kis topikunkba. Először szépen, bőven leírva a gondolataimat, feltöltöttem a képeimet, sikerült, hurrá! - aztán "mehet" gomb - huss, elszállt az egész az éterbe. Másodszor már óvatosan, csak a mondókámat fejtettem ki, hogy majd később próbálkozom képekkel is - elszállt! Megírtam harmadszor is - kicsit már füstölögve, dühösen, de megírtam:-) - ez sem ment át. Sőt, ezután abszolút nem is tudtam többet felmenni az nlc-re. Most nagyon csúnyát tudnék mondani az nlc-re, de mivel nem szoktam csúnyán beszélni, ezért csak gondolom:-))) Ezért megint csak itt mutatom a "haladásomat", ha ezt annak lehet egyáltalán nevezni.

Nos, először is nyaralás alatt egy kicsit bökögettem a Ralina-féle táskámat. Aztán vittem nyaralni a régóta elfekvő Taj Mahalomat, hát két hét alatt nem sokat gyarapodott szegényke. Pedig rohamosan szeretném lecsökkenteni a MUK-jaimat!
Apropó, MUK! Ez most neked is szól, HubbubDóri:-))) Olyan csajszit találtam ma a neten, hogy kikerekedett a szemem a csodálkozástól! A HAED-fórumon nézelődtem, hogy kik melyik óriásképpel hogyan is állnak, s akkor ott láttam egy fázisfotót a buborékokról (amit Delfike is hímez). Megnéztem a fotót, onnan elkerültem a blogra, s csak ámultam - mi nevezzük magunkat MUK-olónak??! Hiszen mi alig kezdünk valamibe a csajszihoz képest: 22 aktuális munkája van, s 46 van most félretéve! Ráadásul egyik sem nevezhető afféle kis mütyürnek:-))) Nem tudom, ez már beteges újba kezdés, nem? Ha valakit érdekel, itt a blogja.

4 megjegyzés:

Dora írta...

Na, mindjárt megnézem magamnak ezt a csajszit :-DDD Aztán én is jól belekezdek még mindenbe ezen felbuzdulva :-DDDD Ezek után tuti nem lesz lelkiismeretfurdalásom :-DDDD

Soleil írta...

Ez már vagy a negyedik ilyen megahímző, akinek a blogját láttam:-) Nem tudom, ezt hogy lehet bírni, ez azért már túl sok:-) Én azért már szeretnék mostanában befejezni is valamit:-)

Dora írta...

Igazából én is szeretnék mostmár egy pár dolognak a végére jutni.Még akkor is ha valami apróbbakat nézek ki :-DDD Csak legyen olyan érzésem, hogy valami elkészül :-D Persze nem tudom meddig bírom megállni, de igyekszem most majd.

Heni írta...

Hát ez a nő nem normális, az tuti... ilyen szinten ez szerintem betegség :):):):)
Évi! Jól haladsz a táskával :):)

Kész munkáim

Készülő munkáim