Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2008-07-25

Az elmúlt nyaralásról




















Idén majdnem két hetet tudtunk a Balatonon tölteni. Jó volt, csak kár, hogy nem volt túl jó az idő. 5 olyan nap volt, amikor fürödni is lehetett. Bár a mostani héthez képest utólag kánikulának tűnik az ott töltött idő:-) Hiszen tegnapelőtt itt 13 fok volt a maximum... július vége felé... mintha csak október eleje lenne.

A többit inkább képekben. Először is Balatonszemesről néhány, bár van közte egy noszlopi kép is - egyik nap haza kellett utaznunk, megnézni, mi van a cicákkal. Visszafelé megálltunk Noszlopon, s a Lucullus Fogadóban lukulluszi lakomát ettünk:-) S persze, a finom savanyúságokból is vettünk.
Az utolsó képen Brigi lányunk is velünk van már. Miközben mi napokon át henyéltünk, ő, a dolgozó nő, elvonatozott értünk Pestről a pénteki munka után, s hazahozott bennünket az autóval:-) Jó kis vezetési gyakorlat volt, 3 óra egyhuzamban, s mivel éjjel fél 11-re értünk haza, jó része már teljes sötétségben. Nagyon jól ment!

Nincsenek megjegyzések:

Kész munkáim

Készülő munkáim