Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2008-07-23

Kreativ Blogger


Újabb meglepetést kaptam - megint Draconiss-Dóritól:-) A külföldön már régóta keringő Kreativ Blogger díjat, amit már sok-sok német kötős blogban láttam. Nagyon szépen köszönöm, Dóri! Igyekszem meg is felelni ennek a címnek.

A szabályok szerint a következő a teendőm - 5 emberkének küldhetem el én is a jelölésem:
1. kiteszem a logót a blogomra
2. kiírom annak a személynek a nevét és blogját, akitől kaptam.
3. jelölök 5 blogolót, linkelem
4. üzenetet hagyok a jelöléseikről a blogjukban

Most jön a nehezebbik része a dolognak, kijelölni az 5 bloggert, akit érdemesnek tartok a díjra. Mivel egyre több blogot olvasok többé-kevésbé rendszeresen, kb. 25-30 blogot tudnék megnevezni, amely valamilyen szempontból kedves a szívemnek, s nagyon jó, kreatív dolgokat találok rajtuk nap mint nap. Szétnéztem, s látom, hogy a díjak most már lassan körbeérnek (ahogy Hubbub-Dóri is említette). Próbáltam találni 5 olyat, aki még nem tette ki az oldalára ezt a díjat (nehéz volt) - s akiket általában naponta olvasok.

Őket választottam:


10 megjegyzés:

Christine írta...

Naggyon-naggyon köszönöm az elismerést:) Ezután tényleg igyekezni kell majd, hogy megfeleljek az elvárásoknak:D

Soleil írta...

Az elvárásoknak már réges-régen megfeleltél! Hiszen ezért nézek be hozzád naponta:-) Mindig van nálad valami nézegetnivaló, s jó olvasni, ahogy írsz.

KerGiz írta...

Köszönöm a jelölést, nagyon jólesik. :-)

Soleil írta...

Nagyon szívesen:-) Már vagy 2 éve is van, hogy a te oldaladon kezdtem a bővebb ismerkedést az xszemekkel:-) S azóta is szívesen olvaslak.

szazu írta...

Szia! Én is köszönöm szépen a megtisztelő díjat, és igyekszem én is továbbadni ! Nagyon kedves vagy!! Puszi Zsuzsa

szazu írta...

Szia! Én is köszönöm szépen a megtisztelő díjat, és igyekszem én is továbbadni ! Nagyon kedves vagy!! Puszi Zsuzsa

Zsuzsa írta...

Nagyon kedves tőled a jelölés!
kissé elvitt az élet mostanában a hímzéstől, de talán kárpótol mással! (nem csak a hímzés, vagy inkább nem ammiatt)Minden esetre köszönöm, és igyekszem megfeleni! Zsuzsa

Soleil írta...

Mindkét Zsuzsának: nagyon szívesen:-) Szazu-Zsuzsa, még mindig nem fejeztem be a csillagjegyest, amit te már rég megcsináltál. Remélem, egyszer majd én is eljutok a keretezéséig! Tetszik , hogy te is annyi mindent csinálsz, s végre valaki, aki még köt és horgol is! Ma olyan ritka, vagy legalábbis ők nem blogolnak:-)
Tűvarázsos-Zsuzsa, nem baj, ha most kicsit elsodródsz a hímzéstől, már annyi mindent csináltál eddig is. S nemcsak a hímzésben van a kreativitás, minden egyébben is lehet. Minden megtisztelésem azért is, amit a gyerekekért teszel! Készül ám a lovas párna:-)

Heni írta...

Évi! Nagyon-nagyon köszönöm a díjat, az a fura helyzet adódott, hogy pont ma kaptam Dóritól is meg, úgyhogy mire a főzős blogomba eljutottam, és olvastam, hogy Tőled is kaptam, már kinnt volt a multin a saját blogom. Így beírtalak oda, de azt hiszem, újabb 5 embert nem jelölök, ott meg is indokoltam, hogy miért... teljesen tanácstalan lettem :):):)
Köszönöm a díjat még egyszer, puszi.
http://bneheni.multiply.com/journal/item/162/162

Soleil írta...

Heni, örömmel adtam:-) Írtam kommentet a multidra.

Kész munkáim

Készülő munkáim