Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2008-03-28

Megjött a csomag:-)



Hétfőn megrendeltem pár dolgot az egyik kézimunka üzletből. Tegnap rendben meg is jött a csomag. Nagyon elégedett vagyok velük, eddig mindig gyorsan s hibátlanul megérkezett minden tőlük. Vettem kötőfonalat, gyöngyöket, arany fonalat, s néhány hiányzó Venus fonalat.

Az elkezdett gésához meg még a már régóta kinézett madarashoz is megvan most már minden fonal. Tegnap böködtem is bele egy picit. Csak, hogy lássam, hogy is néznek ki az új fonalak:-) Az 1-szálas részt próbáltam ki a gésán, nem is volt olyan rossz hímezni. Azt hiszem, a Spirit of Winterben is visszabontom inkább, amit tent stitch-csel csináltam 2 szállal, s inkább újra elkezdem 1 szállal, x-ekkel. Valahogy belekeveredtem a gobelinöltésekbe, kb. 10-féle sötétkék színt hímeztem bele egy kicsi részen, s nem tudom megkülönböztetni az árnyalatokat. Érdekes, de x-ekkel sokkal áttekinthetőbbnek érzem.

Holnap szombat, HAED-SAL, remélem, minél több időt tudok majd szánni a Pink Rose-ra:-)

2 megjegyzés:

Clinique-Bogi írta...

De jók azok a kötőfonalak. Mik a terveid velük?

Soleil írta...

Köszönöm, Bogi, nekem is nagyon tetszenek:-) Mivel melírozott, ezért csak egészen egyszerű pulcsik lesznek belőlük, talán valami csavart mintával. A sötét lesz a férjemé, a világosabb az enyém. Partnerpulcsik:-)))

Kész munkáim

Készülő munkáim