Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2008-03-17

Újabb kirándulás







Vasárnap újból útnak indultunk, Brigi megint tudta gyakorolni a vezetést. Anyósomat látogattuk meg a szanatóriumban, Visegrádon, útközben még anyuékhoz is be tudtunk menni. Így a szülinapi köszöntést is megtartottuk. Sajnos, most nem tudtam hímzést adni, mert a Norton-kút, amit anyunak kezdtem el, még sehol nincs. Talán a fele, ha kész van. Majd jövőre, vagy megkapja a névnapjára, addig biztos elkészül.


Útközben megálltunk Dömösön a Duna-parton, ott kajáltunk. Egy kis húsvéti előzetest tartottunk, vittünk magunkkal sonkát, tojást, kenyeret, gyümölcsöt. Olyan jó volt a Duna-parton! Egyre inkább rá kell jönnöm, hogy nekem nagyon hiányoznak a hegyek és a Duna. Most lesz 20 éve, hogy ideköltöztünk a Kisalföldre, sehol egy folyóvíz. Azelőtt csak kisétáltunk a gyerekekkel a Duna-partra, néztük a vizet, ők kavicsokat keresgéltek, hajigáltak. Valami vízpartra vágyom. Talán ezért szeretem a Kinkade-képeket is, szinte mindegyiken patak, folyó vagy tenger is van.

Nincsenek megjegyzések:

Kész munkáim

Készülő munkáim