Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2008-09-23

Hogy valami jó is legyen






Legalább a lovas párnát befejeztem végre, ennyi az össz sikerélményem a napokban. Ma fel is adtuk, úgyhogy a lovacska már vágtázik Kecskemét felé! Ennek legalább örülök, hogy valamelyik dévai gyerkőcnek örömöt szerezhetek vele. Annyira szabályosan, takarékosan próbáltam öltögetni, mert féltem, hogy valamelyik fonalból kevés lesz, aztán mindegyikből maradt is egy kicsi:-)
A baba és a játék állatok készülgetnek még, szép lassan. Minden nap egy csöppet. Vannak délutánok, amikor csak úgy nézek ki a fejemből. Nagyon megfáztam, nem vagyok jól, és valahogy belefáradtam mindenbe. A hímzéseimet már napok óta elő se vettem, pedig mindig elhatározom, hogy majd ma... Aztán mégse. Igazság szerint nem is tudom, melyikhez lenne kedvem. Most valahogy egyikhez sem. Talán alkotói válságba estem. Remélem, hamar elmúlik. Pedig tegnap este még az új mintarészt is kinyomtattam nagy lelkesedéssel, amit Ralina feltett a táskából. Aztán nem böktem mégse egy árva x-et se.

Azért a kötött kezdeményeket lefényképeztem, amiből már látni valamit. A babát és a sötétebbik bárányt. Talán hétvégén majd lesz időm arra is, hogy készre varrjam és kitömjem őket.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gyógyulj meg gyorsan :) Ígéretesen néznek ki a kötött bábuk, és a lovacska is helyes. Ne aggódj, még nekem is van hátra a dévai projektből. Egy falvédő még hiányzik, csak még nincs nálam a hozzávaló...

enigma írta...

szia, olvastam Dóránál, hogy eltűnt a cicád...ne búsulj, biztosan hazajön...a amiénk volt, hogy 2 hétig nem volt itthon...fel a fejjel...várom a fejleményeket:)

Soleil írta...

Sajnos Misu még nagyon pici, még nincs 3 hónapos. Szerintem lehet, hogy elvitte valaki, olyan szelíd volt. A tesója meg azóta is szomorkodik, mindig a garázsban gubbaszt, úgy sajnálom szegényt. Az anyja most már órákra is egyedül hagyja, neki meg nagyon szokatlan, hogy egyedül kell lennie:-(

Soleil írta...

Enigma, igazad volt:-))) A reggeli etetésnél megjelent az elveszett Misu is! Nagyon örülök neki!!! Férjem szerint túlélőtúrára vitte az anyja:-) A másik valószínűleg azért maradt ki belőle, mert egy hete lesántult valahol, s csak bicegni tud.

enigma írta...

ó, nagyon örülök:))))....olyan öröm őket újra látni:))....szuper :)))
Kriszti

Kész munkáim

Készülő munkáim