Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2008-06-15

Nyárköszöntő






Pénteken, június 13-án voltak utoljára a tanulóink a suliban. Tavaly megpróbáltunk bevezetni egy új hagyományt: az utolsó nap már nem tanítottunk, hanem diáknapot tartottunk, ún. nyárköszöntőt. Most is nagyon jól sikerült. A fiúknak focibajnokság volt, a többiek közben főztek, bent lehetett netezni, kint szólt a zene. Még igazi "zenekarunk" is volt, mert tanítványaink között van, aki diszkózni jár, s a teljes felszerelést hozták, úgyhogy volt hangerő rendesen:-)

Szakács tanulóink borsos tokányt főztek hatalmas üstben gázpalackkal, az eladóink bolognai spagettit bográcsban tűz fölött - ki is derült rögtön, hogy ezek a gyerekek még életükben nem gyújtottak tüzet, de aztán tanári segédlettel csak sikerült. A tizedik osztály lányai meg egész délelőtt palacsintát sütöttek villanyrezsón. Ezek persze, ahogy készültek, már tűntek is el sorban:-) Szóval szuper volt - jól érezték, jól éreztük magunkat! Kár, hogy az enyémek már elballagtak, ők remélem, most gőzerővel tanulnak. Kedden találkozom velük utoljára, akkor jönnek a szóbeli vizsgára. Aztán szerdán már megkukkanthatom az új gyerekeimet a beiratkozáskor.
Kollégám közben fel is tette a netre a képeket, néhányat itt is mutatok. Most látom, hogy még a szomszéd ovisoknak is tetszett a rendezvényünk:-)))

Nincsenek megjegyzések:

Kész munkáim

Készülő munkáim