Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2008-06-15

Hibiszkusz




Végre hosszú-hosszú idő után újra van virága a hibiszkuszomnak! Amikor kicsi volt, minden évben hozott egy csomó virágot, aztán persze egyre nagyobb lett. Két éve nyáron arra gondoltam, mennyivel jobb lenne neki kint a szabadban. Ki is raktuk, egy darabig nagyon jól érezte magát, egész addig, míg egy szélvihar teljesen megtépte, amíg mi nem voltunk itthon. Akkor sorban ledobálta a leveleit, maradt neki 5-6 db. Gyönyörűen nézett ki szegény, mintha csupasz botokat szúrtak volna a cserépbe:-(
Azóta nem vittem ki a szabadba, itt van bent az ablaknál. Nagyon nagyra nőtt már, sok-sok levele lett, de virágot nem hozott. Aztán a múlt héten megjelentek rajta a bimbók! Ha minden igaz, akkor most sorban lesznek virágai, jó sok kezdeményt látok:-) Kár, hogy egy virág csak 3 napig él, olyan szépek!

Nincsenek megjegyzések:

Kész munkáim

Készülő munkáim