Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2008-09-12

Készülődés

Hú, már olyan izgatott vagyok, holnap reggel indulunk Klaudiával a talira!!! Már alig várom a találkozást a lányokkal. Nem is írtam még a nagy örömhírt sem, ami ért: HubbubDóri blogos szülinapján én nyeretem meg azt a csodás afrikai képet, amit ő hímzett. Legnagyobb meglepetésemre Kolos engem sorsolt ki, nagyon-nagyon örülök neki:-))) S ami a legjobb az egészben, Hubbub blogja aug. 24-én született, s az én életem párja, Karesz is. Ezért nagyon-nagyon megérdemeljük, hogy a sors nekem kedvezett, ez egyben ajándék lesz mindkettőnknek:-))) Ha minden igaz, akkor Dóri holnap el is hozza magával, már alig várom, hogy élőben láthassam a képet (is)!
Csináltam sütit is. Persze ilyenkor lehet jól elrontani, amikor az ember úgy rákészül... A hamis marcipán az fini lett, azt nem lehet szerencsére elrontani, nem kell sütni. A diós habtekercsem viszont érdekes formát öltött. Valahogy lágyabb lett, mint máskor, s szétterültek a tepsiben, mint a palacsinta. Azért az ízük jó. Csúnyák, de talán finomak. Majd holnap kiderül:-)

2 megjegyzés:

Dora írta...

Én is nagyon izgulok már :-D Ráadásul nekem még főznöm is kell most gyorsan indulás előtt, mert férfinépeket hagyok itthon ;)

Remélem nem hagyom itt a képet, már ki van készítve!

Dorottya írta...

Finom lett a diós habtekercs is!!!
Nekem ízlett!!! :-D

Kész munkáim

Készülő munkáim