Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2008-12-22

Gospel koncertek



Brigi lányom mindig nagyon szeretett énekelni, mióta Pesten él, sokáig keresett egy helyet, ahol énekelni tudna. Aztán rátalált a Golgota Gospel Kórusra, ahová már eljár egy ideje. December közepén 5 koncertjük volt egymás után, amiről sajnos mi most lemaradtunk a nyavalyám miatt. Remélem, a tavaszi koncertre majd mindenképpen eljuthatunk mi is Karesszal. Nagyon szép lehetett! A közelebbi képen jobbra a legszélső az én lánykám:-)

5 megjegyzés:

Dóra írta...

Ó, olyan jó ilyet olvasni, hogy valaki kórust keres magának.

Nekem is nagyon hiányzik, világéletemben kórusba jártam, amíg tanultam. Nagyon hiányzik az együtt éneklés öröme... Csak mikor tudnék menni, néha még a holnappal sem lehet tervezni!

Soleil írta...

Nem is tudtam, hogy te is jártál kórusba! Én már a gimiben abbahagytam sajnos... De a lányaim énekeltek, sőt a kisebbik éjféli misén is énekelt szólót... nekem meg közben potyogtak a könnyeim, úgy meghatódtam.
Hát a három fiú mellől nehezen tudnál eljárni, de ha nagyobbak lesznek, ki tudja? Talán még arra is lesz majd időd.

Edige írta...

Képzeld, a mi egyik barátunk is ebben a kórusban énekel és már 2 éve eljárunk a karácsonyi koncertjükre is. Sajnos idén Zoé pont beteg volt és nem akartam másra hagyni, így ez elmaradt... Nagyon szeretem őket, és mindig élvezettel hallgatom a koncerteket. Gratulálok a lányodnak!

Soleil írta...

Most olvasom a bejegyzésed! Örülök, hogy te is szereted ezt a kórust:-) Sajnos idén én sem jutottam el a koncertre. Remélem, jövőre már mi is ott leszünk majd...veletek együtt:-)

Edige írta...

Úgy legyen...

Kész munkáim

Készülő munkáim