Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2008-12-22

Macsik



Pinky cicánk alaposan meglepett bennünket két napja! Ahogy Karesz kivitte a reggelit a garázsba, előgurult 3 kiscica! Nem is tudtuk, hogy újból kölykei vannak, hiszen már jó ideje elköltözött tőlünk, hónapokig nem is láttuk. Aztán mióta hidegebb lett, minden nap jön enni, egyre rendszeresebben. Hát persze, pici cicái vannak, s visszaköltözött velük hozzánk. Ma reggel megnéztem őket, hát szerintem még 2 hónaposak sem lehetnek! Csoda, hogy így kibírták a hidegben! Négyen vannak, és olyan kövérek, mint valami kismalackák:-D Nem tudom, mi lesz velük, ha tényleg jön a nagyobb hideg. Még a puha parízert is csak csócsálják, még nem tudnak rendesen enni. 

Pelyheske bezzeg a helyén élvezi az életet, ha teheti, benn alszik a pokrócán.

S egy kép az utcánkról, mert olyan szép:-) Bár amikor ilyen szép pirosas minden, utána sajnos iszonyú szél van egész nap. Azt nagyon nem szeretem.

Nincsenek megjegyzések:

Kész munkáim

Készülő munkáim