Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2009-09-22

A szerelemhímzés


Hát így áll a szerelemhímzésem, a lányoktól kapott Tuscan Garden. Jó indulás után most pihent egy darabig, pedig úgy szeretem hímezni! Most végre megvan a gyógynövényes kendőm kerete, aztán még megcsinálom Brunyi kancsós kendőjére a fagyis kannát... Aztán újból előveszem a Powellt!

7 megjegyzés:

Dora írta...

Eszméletlen jól néz ki! Jó sok megvan azért belőle! És milyen szép!

Soleil írta...

Köszönöm, Dóri:-D S olyan jó hímezni!

Jutka írta...

Évi, szerintem nagyon jó hímezni az MP-ket, na azért a kontúrozás egy kissé vissza fog, de én nagyon szerettem. Ha jól látom, te is és haladsz is vele.

Christine írta...

Évi, régen jártál már erre... Hogy vagy? Remélem nincs semmi gond felétek...

Soleil írta...

Christine, nagyon jólesik, hogy hiányolsz! Már én is nagyon hiányoltam magamat:-D Gond, sőt gondok azok vannak, de napról napra egyre kisebbnek látszanak szerencsére. Jó hosszú ideig magam alatt voltam, talán lassan újra írni fogok. Azért közben olvasóként jelen voltam ám nálad is:-D

jutka írta...

Régen jelentkeztél. Hiányollak.

Soleil írta...

Jutka, örülök, hogy benéztél:-D Éppen tegnap este olvasgattam a blogodat. Most már ígérem, összeszedem magam, s újból írok bejegyzéseket. A képeket szorgalmasan gyűjtögettem, hogy majd ma... holnap... Aztán eltelt 2 hónap is:-(

Kész munkáim

Készülő munkáim