Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2008-04-21

Egy kis mutogatás






Végre lefotóztam a hímzéseim állását. Már vagy két hete készen van az áprilisi Maryse-házikó, mindjárt felteszem a SAL-oldalra is. Bár lassan már elfogyunk onnan:-( Kár, az elején olyan szépen haladtak a lányok. Igaz, ők most fórban vannak hozzám képest, nekik a május-június már tavaly kész lett, ha igaz.

Haladtam a HAED-SAL-lal is, meg valamit böködtem a gésán is. Végre megvan a hiányzó fonalam a Pink Rose-ba. Győrben a "kedvenc" kézimunkaboltomban megkaptam a pink Venust, jó borsos áron persze. 32 %-kal drágábban mérik, mint a netes áruház, ahol venni szoktam. Ha még beleveszem a benzinköltséget, akkor mindenképpen megéri a netes rendelés. Postaköltséggel együtt is sokkal olcsóbban jön ki minden. Kicsit hímeztem is ezzel a színnel, hogy látszódjon végre az a pink rose:-) A gésával csak keveset haladtam, mert közben van egy titkos projekt is, azt majd később mutatom.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Smartphone, I hope you enjoy. The address is http://smartphone-brasil.blogspot.com. A hug.

Christine írta...

Csak nem a Baross utcán?
Én ezt az egyetlen üzletet ismerem Győrben, de hihetetlenül drága minden... De csak ott tudok legközelebb hozzánk Aidát venni.
Amúgy meg csodás a nénike!!!

Soleil írta...

De, a Baross utcán:-) Ott két bolt is van egymással szemben. Szerintem amelyiket te mondod, az most kezd teljesen leépülni. Semmiféle hímezni való anyaguk nem volt, múltkor még volt kongré. A két eladónő karba tett kézzel beszélgetett, még csak meg sem kérdezték, mit szeretnék:-( Szóval nem tudom, melyik nénike a csodás.
Szemben a sarki boltban meg rengeteg kongré volt, szerintem Aida is. Bár az eladó férfi azt állította, hogy csak kongré van, ő Aidáról még sose hallott. A hímzővászonról meg biztosan állította, hogy olyan márpedig a világon nem létezik:-)

wandersocke66 írta...

You make nice embroideries!
And I´m coming back ;-), to see your pictures from the hungarian nature. I like pics from other countries ...
Kind regards
Jana

Soleil írta...

Jana, herzlich willkommen in meinem Blog:-) Ich lese dein Blog etwa seit 1 Jahr. Deine Socken und Patchworks sind wunderschön, und dazu noch interessante Wanderungen mit schönen Fotos!

Névtelen írta...

Megnéztem őket, és nagyon örülök, mert sok szépet láttam. Igazán nem unatkozhatsz, ennyi csodás "munka" között.A kedvencem az óriás mintád, de kicsit elfogult vagyok. Kíváncsian várom, hogyan alakulnak később a képeid. Még jövök. :)

Kész munkáim

Készülő munkáim