Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2008-04-21

Újabb RR


A mini pixemen a múlt héten felvetődött egy újabb RR ötlete. A teáskannás mintákat hímeznénk. A múltkori fűszeres RR-nél úgy gondoltam, soha többé nem vállalok be RR-t, csak SAL-t. Tényleg, a kész kendőm már több mint 2 hónapja hazaért - be kellene már keretezni végre. Ha végre lezajlik ez a jegylezárós, adminisztrációs hajrá az osztályomban - jövő héten el is ballagunk velük, akkor jönnek majd nyugisabb napok, s akkor keretezünk! Van egy csomó kész kép, s csak hevernek a szekrényben. Pedig a keretük is megvan ezer éve.

Visszatérve az RR-re... persze, egyre jobban csábulok:-) Végül is lehetne egy szép terítőm belőle. Olyanok is beszálltak, akik a múltkoriban nem voltak, ez is vonz. Meg az is vonz, hogy a régiekből is többen hímzik:-) Most nem is lenne mindig ugyanaz a minta, az már nagyon unalmas volt a sokadik kendőnél. Most minden kendőre másik kannácskát kéne hímezni, az meg olyan érdekes:-) Más minta, más-más anyagfajták... Azt hiszem, nem ment meg semmi attól, hogy én is beszálljak:-) Kérek is anyagmintákat Zsuzsa boltjából. Már többen is mondták, hogy nagyon klasszakat küldenek. Valami jó kis hímzővászon kellene.

2 megjegyzés:

Dóra írta...

:) Én is ugyanezért mondtam, hogy soha, és ugyanezért szálltam be:) Nameg a minta annyira tetszik, már a nagy topicon is láttam anno és akkor tudtam, hogy ez egyszer kell!!!
Megint neked fogok postázni. Remélem nem gond!

Soleil írta...

Dehogy gond! Sőt, nagyon örülök neki:-)))

Kész munkáim

Készülő munkáim