Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2007-09-08

Hideg van - kössünk!



Olyan hideg volt a héten, hogy már hétfőn be is fűtöttünk. Egyre nagyobb kedvem van ahhoz, hogy elővegyem a jó kis meleg fonalkáimat, rendezgessem egy kicsit, tervezgessek. Van egy pár befejezetlen is, neki kéne látni...
Évi felrakta a Kiri kendőt, s el is kezdte. Nagyon szép! Az a fonal csodaszép lehet! Megpróbálok itthon keresni hozzá valamit, van annyi fonalam, hogy még. Közben nézegettem a nagyvilágban, kinek milyen lett a kendője. Itt van mutatóba egy bordós meg egy többszínű. Nagyon klasszak!
Persze ma szombat van, HAED-SAL-hímzés. Kicsit bökögettem a Pink Rose-t, nagy haladás még nem látszik ma. Az arca még mindig félvaksi, most nincs türelmem a sok-sok színváltáshoz. Képet majd később teszek fel, ha már látni is valamit.
Egész héten csak a Casa Mia naptárt bökögettem. Sajnos, most nagyon kevés az idő a hímezgetésre. Tanmeneteket kellene csinálnom, de úgy hívogat a hímzésem:-) S az a Kiri is nagyon izgatja a fantáziámat:-)

6 megjegyzés:

Timici írta...

nagyon szuperek ezek a kendők, hol találtad őket? hiába azonos minta, mindkettő más hatás, én is szeretnék egyet vagy többet:)

helen írta...

Én is a többre fizetek be ;)

Tanmenetek: nekem is kellene gyártani, de úúúgy nem akarom...

Soleil írta...

Böngészgettem ma a neten, találtam vagy egy tucatot. Közben rájöttem, hogy éppen ezeket nézegettem már azelőtt is, nagyon tetszenek.
Évi, szerintem holnap kezdjünk neki a tanmeneteknek is:-) Előbb túl leszünk rajta:-)

helen írta...

Még a naplót se töltöttem ki :( Utálok adminisztrálni és írogatni efféléket. Ráadásul nem lehet hibajavítót használni, az igi már akkor is dühöng, ha az asztalon meglátja valakinél. Persze, megértem. De így olyan stresszes naplót és egyéb hivatalos dokumentumot töltögetni...

Cserny Cherry Ildikó írta...

Ó ezek a kendők, de gyönyörűek!
A hétvégén én is a Casamiát bökögettem, már amikor bírtam ülni. :(

Soleil írta...

Cherry, még mindig kínlódsz, szegény? Jobbulást kívánok neked. Tényleg, felteszlek a linkfalamra, ha nem baj.

Kész munkáim

Készülő munkáim