Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2011-03-28

Szombathelyi tali márciusbanVégre eljött március 26. is, az a szombat, amikor ismét összejöttünk a Lányokkal Szombathelyen. A hosszú, borús téli napok után már nagyon kellett a feltöltődés mindenkinek.

Betegség és egyéb miatt most többen is hiányoztak, így heten voltunk, mint a ...........-ok, de szerencsére Karesz nyolcadikként feloldotta ezt a bűvös számot:-)

Jó volt megint együtt lenni, beszélgetni, s most kivételesen szorgoskodtunk is, Jucusnál lehet is látni, ki mivel ügyködött éppen:-) Volt itt újból mindenféle, hímzések, applikáció, dobozkák, kötések, sőt már a közelgő Húsvét jegyében hímzett tojáskák. Még egy tojásba bújt nyuszi is jött Katival:-)

Most egy kis ajándékkal is készültünk, mindenki csinált egy kis ollóőrt, s kihúztuk a neveket, hogy kinek ajándékozzuk a művünket. Az enyémet Kata kapta (a kék-barna kávés), én pedig Annamaritól kaptam (a virágos hosszúkás). Szépek voltak együtt a különböző technikákkal elkészített kis mütyürök.

Jó kis délután volt megint, s már várom a következőt!

Néhány képet felrakok mutatóba, az összeset itt nézhetitek meg. Az én munkáimról Jucus képeit vettem kölcsön, a majdnem kész mellényemről meg a be nem fejezett babakardigánról - fura is lenne, ha nekem kész dolgaim lennének:-DDD A sárga Barka-fonalból egy stólát kötök, még a fele hátravan. S rajtam látható egy régi kötésem is, a már jócskán nagykorú levélmintás kardigánom is. Kicsit megviselt már a sok mosástól, kissé már szöszös, de nagyon szeretem:-)

4 megjegyzés:

Magdi írta...

Köszönöm hogy megosztottad velünk a képeket! Olyan jó látni, hogy milyen összetartó, jó kis csapatot alkottok!

Soleil írta...

Magdi, szívesen. Igen, egyre jobb ez a csapat:-) Olyan jól feltöltődik az ember ezeken a talikon, örülök, hogy tagja lehetek ennek a kis társaságnak.
Éppen tegnap nézelődtem nálad, olyan szépségeket csinálsz. Az olvasó nő is az egyik kedvencem!

Judesign(by Judd25) írta...

Köszi, Évi, hogy itt is megosztottak a kis csapat képeit. Jó Hozzátok tartozni:)

Jutka írta...

Öröm nézni benneteket és persze a műveiteket is :)

Kész munkáim

Készülő munkáim