Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2011-04-23

Valamit hozott a Nyuszi:-)
Jó régen nem jelentkeztem már megint. Még mindig ül rajtam a tavaszi fáradtság, úgy látszik... De azért lassan előbújok a napra.

Tegnap este nagy öröm ért:-DDD Még 2008-ban valamikor kaptam a fonalaimnak tíz darab kosarat, hogy ne heverjenek már szanaszét a lakásban mindenfelé. S akkor Karesz megígérte, hogy fog nekik tervezni majd valami szekrénykét is, amibe majd éppen beférnek a kosarak. S most eljött az ideje ennek is:-) Karesz megtervezte, s tegnap estére el is készült, s végre itt van az én szép komódom! Kétoldalt szépen belefér 4-4 kosár, de még 7 jó nagy fiók is került bele, amelyekbe majd elsüllyeszthetem a kincseim. Nagyon örülök:-DDD Azért Karesz megjegyezte, hogy miért van 7 fiók - mert a sárkánynak is 7 feje van:-)

Hamarosan a helyére kerül a komód, s kezdhetem felszámolni a kreatív káoszt, ami már nagyon eluralkodott itt a házban:-)

8 megjegyzés:

lujza62 írta...

Évi .Most megesz az irigység de gratulálok a szekrénykédhez.Nekem is jól jönne egy ilyen szóval az embernek megmutatom a tiédet.Kellemes ünnepeket kívánunk nektek

Macus írta...

Nagyon jó!
Én is sárgulok rendesen....

Soleil írta...

Kati, Macus, ugye, hogy milyen szép? Már azt hittem, sose lesz ilyenem, de megérte várni rá:-) Most aztán majd jól telepakolom:-)

Nektek is kellemes ünnepeket kívánunk, pihenjetek sokat!

Kati, írok ám levelet is (csak győzd kivárni, míg hozzákészülök) - s ide most egy pirulós szmájli jön.

Jutka írta...

Gyönyörű komódot kaptál....mert megérdemled.

dviki írta...

Szuper egy Kareszed van neked! :-) Nagyon jó lett a komód és a 7 fiók! :-D

Klaudia írta...

De jó! Méghogy azért hét, mert a sárkánynak is ... :DDDD

Jó pihit húsvétre, de lehet, hogy te inkább pakolni fogsz? :)

Soleil írta...

Lányok, köszönöm szépen! Viki, ugye milyen jó nekem? :-)))))
Klaudia, azért még várok a pakolással, míg bekerül a helyére a szobába. Holnap meg talán kirándulunk egyet, ha nem fog esni az eső.

Dóra írta...

Milyen ügyes urad van! Klassz lett nagyon a komód. GOndolom miután bepakoltál már nincs több hely benne:-DDD

Kész munkáim

Készülő munkáim