Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2011-02-16

Februári kreatív találkozó
Szombaton újra összejöttünk Szombathelyen. S megint nagyon-nagyon jó volt:-))) Most is a Plázát foglaltuk el, s volt mindenféle szép kézimunka, kigyönyörködtük magunkat újból. De a legjobb az egészben, hogy mindig olyan jót tudunk beszélgetni. Repültek megint az órák!

Klaudiának köszönhetően most Karesznak is nagyon érdekes volt az összejövetel, egyáltalán nem unatkozott:-D

Velem megint hazajött néhány gombolyag Katától - félig már mellénnyé változtak:-) Majd mutatom, mit készítgettem az eltelt hetekben, mert azért van mit. (Csak mostanában úgy látszik, nagyon lusta vagyok blogot írni - Klaudiának igaza van, sokkal jobb a személyes eszmecsere, mint a blogolós mutogatás:-D)

A többi képet itt nézhetitek meg.

9 megjegyzés:

Magdi írta...

Köszönjük a képeket!

Dóra írta...

Tehát még élsz:-DD
Húú, mennyi szép alkotás!
Jó, hogy Karesz is talált magának elfoglaltságot. Rá is nagyítottam Klaudia e-book olvasójára (vagy minek hívjákjára). Viktor is nagyon mondja, hogy jól jönne egy...

Monessa írta...

Köszi a bemutatót!:)Szépeket alkottatok!:)

Soleil írta...

Magdi, Monessa, szívesen:-)

Dóri, tehát még élek? Pedig néha úgy érzem (ezen a héten is pl.), hogy már nem is. Most csak úgy vegetálok, megint nem írok, nem blogolok...
Hú, Klaudia olvasója nagyon szuper! Mi is nagyon szeretnénk valami ilyesmit:-)

iluj írta...

Köszi az összefoglalót! Jó volt nézegetni.

Soleil írta...

Jutka, örülök, hogy tetszett:-) Sokszor gondolok arra, milyen jó lenne egyszer veled is találkozni - mindig átmegyünk a falutokon, amikor Anyuékhoz utazunk.

nöné írta...

Lemaradtam, ismét:o) Olyan jó Nektek ez a rendszeres találkozó, irigylésre méltó. Jó nézegetni a vidám arcokat, a csodás alkotásokat.

nöné írta...

Szeretnék Neked e-mailt írni, csak nem tudom hova. Írsz nekem egy rövidet, hogy megtudjam a címed?
nagyne67kukacgmailpontcom

Soleil írta...

Gyöngyi, kicsit későn vettem észre a bejegyzésed - hiába, aki így elhanyagolja mostanában a blogját! -, de örülök, hogy megtaláltál:-) Írtam választ a mailre.

Kész munkáim

Készülő munkáim