Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2010-08-03

Gyógyító gyógyfürdés Bükön



Tegnap végre elmentünk Bükfürdőre. Egy próbát tettünk arra, hogyan reagál a reumás nyavalya a termálvizekre. Hatféle vízben, 28-tól 35 fokosig próbálgattuk, egész nap lubickoltunk, úszkálgattunk, vízitornáztunk, de többnyire csak úgy dagonyáztunk:-D Nagyon jó volt!!! Miért is nem mentünk eddig?!

S még használt is! Ma mint a kisangyal secperc alatt kiteregettem a dupla mosást, még az ujjaimat is tudtam mozgatni. Mindjárt jön ám vissza az életkedvem is:-D Ma már kötögettem is egy kicsit - már nagyon hiányzott! 

Jó nagy elmaradásban vagyok mindennel, de kezd megjönni a kedvem ahhoz is, hogy újból írjak. Most már csak folytatni kell:-D

De most megyek, a mai szobabicikliadag még hátravan.

3 megjegyzés:

Dóra írta...

Most már csak az a fontos, hogy maradj formában!
Szobabicikliadag:-DDD

Delfike írta...

Örülök, hogy hírt adtál magadról!!!
Szobabiciklizés? Az jó ebben a hőségben-hűsítőben :D

Soleil írta...

Dóri, még tartom a formám. Bár most az a cél, hogy egyre kisebb formában legyek:-D Sokkal többször kellene úszkálni!
Delfike, mostanában te is olyan ritkán jelentkezel. Szobabiciklizés :-D Egyelőre örülök, ha az megy, aztán majd jöhet a jó kis piros Cruiser biciklim. Halkan súgom neked, hogy közben elkezdtem ám a Marty Bellt, amit tőled kaptam:-D Még csak egy kis paca, ha nagyobb lesz, majd mutatom.

Kész munkáim

Készülő munkáim