Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2010-08-11

Boldogságos napok sorozata





Olyan jó napjaim vannak mostanában, hogy csak na! Még a végén hozzászokom, hogy csupa-csupa jó dolog van:-D

Kezdődött mindjárt szombaton... Elindultunk itthonról, a lányainkhoz mentünk, de útközben köszöntöttünk névnapot Anyunál, szülinapot Anyósomnál. Mindenhol elidőztünk, beszélgettünk egy kicsit, aztán irány Budapest. Megnéztük nagyobbik lányoméknál a frissen kifestett lakást, nagyon szép lett, nagyon bejönnek nekem a színek, csodaszép! Aztán olyan jó volt végre beszélgetni, együtt lenni. Ez a legrosszabb, ez a nagy távolság, nagyon keveslem az ilyen alkalmakat, sokkal több kellene. Csak úgy repült az idő, jó későre járt, mire átmentünk a kisebbik lányunkhoz aludni. Persze ott is csak beszéltünk, beszéltünk tovább:-D Persze késő éjjel lett, mire elaludtunk.

Így aztán a másnapra tervezett mozizásból nem is lett semmi. Akkor keltünk, amikor kezdődött volna a film:-D A mozizásból így csak egy fotó lett a mozi előterében:-DDD Azért mozi nélkül is jól telt a napunk, jót ettünk, aztán még csatangoltunk egyet a Camponában. Brigiék a bicikliket nézegették, én meg ... de ez már a következő bejegyzésben folytatódik:-)

Nincsenek megjegyzések:

Kész munkáim

Készülő munkáim