Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2010-03-29

(Kétfejű) Sárkánytalálkozó Sopronban - 2010. márc. 27.
















Szombaton nagyon-nagyon jó napom volt!!! Elvileg akkor lett volna a sorban a 7. Sárkánytalálkozó, ami különböző okok miatt aztán a nyolcból kétfejűvé sikeredett. Szerencsére én voltam az egyik feje:-DDD, így aztán elmondhatom, hogy Klaudiánál egy igazán szuper délutánt tölthettem.
Megbeszéltük a világ nagy dolgait:-D, aztán persze megmutogattuk, ki mivel hogyan haladt - nem haladt az elmúlt időszakban. Nálam még mindig favorit a tündérkéje, ami csodaszép! A másik gyönyörűség, a Lanarte-Samantha, amit remélem újból elővesz és folytatja a hímzését. Megcsodáltam a fonalkészletét is (persze csak egy részét:-D), s azt a zongorakesztyűt is, ami még a párjára vár. Én ilyet tuti nem tudnék kötni!

Aztán elmentünk Klaudia új munkahelyére, a csokoládéműhelybe. Hmmm, nyaminyami.... hát valami csodákat láttam (s picit azért kóstoltam is)! Nagyon szuper hely, s biztos nagyon jó munkahely is, tágas, barátságos, világos, nem utolsósorban nyugis. S körben látni közben az egész várost, nagyon klassz! S ott a sok finomság... még jó, hogy én ettől távol vagyok:-D De azért most ettünk Karesszal egy kis sütit. S én ittam egy fincsi teát is, Pina Coladat, nagyon ízlett! Klaudia, még egyszer köszönöm a szép napot:-D

Vittem ám ajándékot is magammal, egy csipkeszélű kendőt kötöttem Klaudiának. Szerintem nagyon jól áll neki:-D A színét nehéz visszaadni, egyik kép sem mutatja a valódi színt, valahol a sárga és a halványnarancs között.

A többi kép itt megtalálható.

8 megjegyzés:

Macus írta...

Akkor jó napod volt!
A kendő nagyon szép!

Soleil írta...

Macus, köszönöm szépen! Igen, nagyon kellenek ilyen napok is. Kár, hogy olyan ritkák!

Dora írta...

Jaj, de irigy vagyok! Olyan jó nektek!
Mi meg itthon vagyunk már, a nehezén szerencsére túl, remélem már nem lesz gond. És jó, hogy végre nem vagyok idegbeteg :-D

Soleil írta...

Dóri, örülök, hogy túl vagytok rajta. Remélem, Kolos jól viselte. Irigy meg ne legyél, majd találkozunk máskor:-D A gyerek az első.

Anita írta...

Jó volt nagyon olvasni a beszámolót, remélem, legközelebb én is ott leszek. :)
Megnéztem a képeket is és látom készül ám sok minden nálad a nagy csend ellenére.

Soleil írta...

Anita, remélem én is, hogy legközelebb benneteket is láthatlak majd!
Azért csinálgatok valamit, egyszercsak megtöröm majd a csendet is:-D

Dóra írta...

Örülök, hogy jól sikerült, a kétfejű találkozó! Én biztos elkárhoztam volna ennyi csoki között:-DD

Timici írta...

Klaudia tényleg nagyon szuper helyes dolgozik! még szerencse, hogy ilyen messze vagyok Soprontól, mert tuti törzsvevő lennék:oD

Kész munkáim

Készülő munkáim