Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2009-09-22

Újra Pink Rose



Néhány szombaton megpróbáltam bökögetni a Pink Rose-omba is. Már elég régen nem mutogattam szegényt. A HAED-SAL-blog is eléggé pang mostanában, csak néha-néha van egy-egy bejegyzés. Pedig milyen jó volt nézegetni, hogy haladnak a többiek! Azért remélem, egyszer majd újra belelendül mindenki!

Nálam nincs valami látványos haladás, pedig komoly mennyiségű x-et raktam a szoknyájába.  Jó nagy ruhája van, sok-sok fonalat megeszik majd még:-DDD Két éve kezdtem, hát nemtudom, hogy kész lesz-e 10 év alatt... Főleg, hogy mindig valami mást csinálok:-D

3 megjegyzés:

Dora írta...

Alakul azért ez a szoknya! Még csak 2 éve kezdted? Az nem is sok. Én is annyi ideje vagy több, hogy a Fasselt elkezdtem :-D

Soleil írta...

Azért a Fasselednek több, mint a fele megvan! S közben még mennyi mindent készre hímeztél már!

Hesztia írta...

jaj, igen-igen. Névről nem volt ismerős, de így már emlékszem, hogy láttam a Golden Kite oldalán a képet :)Egész sokat hímeztél már bele, meseszép lesz!!!

Kész munkáim

Készülő munkáim