Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2009-09-12

Finisben az RR-előkészítés



Hát itt van az a bizonyos gyógyhímzés:-D Még mindig nem vágtam le az anyagot, továbbra is a nagy lepedőt bökögetem. Vészesen közeledik a határidő, szeptember 15. Szinte minden nap ezt hímeztem, de szerintem nem leszek készen a kerettel. Azt hittem, sokkal gyorsabban lenyomom majd, de nem megy. Mutatom, milyen az enyém, most már ugyan több van rajta készen, postázás előtt majd még egyszer mutatom. Remélem, addigra levágva, beszegve... ha a varrógépem is úgy akarja:-D A fehér keretek elkészültek már, most az algír öltéseket bökögetem. Nem a kedvenceim, talán a 3 szál miatt.

7 megjegyzés:

dviki írta...

Csodálom ,hogy hogyan tudsz ekkora anyagra böködni!? :)) Ráadásul ráma nélkül!?!? Nekem nem menne.
Egyébként pedig nagyon jól állsz...hiszen még csak most kezdted el! Én már július vége óta bököm és csak ma sikerült befejeznem. :)

Soleil írta...

Hú, már te is kész vagy? Egyébként rámával bököm ám, én anélkül nem tudnám elképzelni:-D Jól állok, jól állok, de azért jó lesz, ha ma éjjel maratoni hímzést csapok:-D

Névtelen írta...

Kitartást ....

Anita írta...

Látom, beköszöntött nálad az ősz! :-)

Hát tényleg rengeteg meló van a kerettel, nem is gondoltam volna, de a héten én is befejeztem. Majd egyszer fotózok is és mutatom. Az algír csillagokkal mindenkinek meggyűlik a baja, én csak az első sorban csináltam 3 szállal, utána kettőre váltottam, így is elég sok fonalat megevett.

Dora írta...

Azért haladtál vele még igy is! Tök jó lesz! Olyan izgi, hogy mindjárt útjukra indulnak :)

Soleil írta...

Manka, köszönöm, kitartás az van:-D
Anita, én maradtam a 3-szálas verziónál, bár a 32-es vásznon jó tömött lett. De most nagyon szorgalmas voltam, éjjel meg egész délután böködtem az algírokat. Fél órája kivégeztem őket:-DDD Már csak a nyuszit kéne rátenni, bár így is mehet éppen. Holnap levágom, beszegem.
Dóri, én is már várom, hogy induljanak a kendők:-D Már alig várom, hogy láthassam ZDóráét!

Dóra írta...

Hát hihetetlen, hogy még mindig a lepedő méretre böködöd. Jól haladtál!

Kész munkáim

Készülő munkáim