Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2009-05-04

Mosonmagyaróvár










Április 19-én Mosonmagyaróvár felé vettük az irányt. Csak úgy cél nélkül, gondoltuk, sétálgatunk, nézelődünk egyet a városban. Aztán ahogy megérkeztünk, láttuk, hogy valami rendezvény van az egyetemen. Nemzetközi Makettverseny és -kiállítás volt, még soha nem is láttunk ilyet! Már a helyezetteket ünnepelték, eléggé szét voltak már szedve, meg elpakolva a makettek, de azért még volt látnivaló. Sok repülőgép, hajó, harckocsi volt, de nekem legjobban a házas, emberes dolgok tetszettek. Volt egy háborús lakóház, több emeletes, sok szobával, s minden szobában más-más jelenet. Az emberek teljesen kidolgozva, csodálatos munka! Egy másik maketten meg aprólékosan kidolgozva a bicikli, s az embereknek szinte más-más arcuk volt. 

Aztán még tettünk egy nagyobb sétát a városban is, ültünk Habsburg Frigyessel a padon:-D, végigmentünk a patak mentén, nem tudom, hogy a Lajta volt-e, vagy más. Két vadkacsa közel is úszott, hogy lefényképezhessük őket:-DDD

Még több kép itt.

5 megjegyzés:

Dora írta...

Ez a kiallitas hihetetlen, hogy egyesek mit nem kepesek alkotni!

jutka írta...

Nagyon szeretem ezeket az "interaktív" szobrokat, ezekkel mindenki készít közös fényképet. Az meg már csak hab a tortán, ha az ember elmondhatja, hogy Habsburg Frigyessel együtt sziesztázott.

Anice kötős blogja írta...

Hú, itt voltál és én nem is tudtam róla!

Soleil írta...

HubbubDóri, ez is jó kis hobbi, akárcsak a miénk:-DDD Gondolom, jó sokáig el kell szórakozni vele, mire összeáll egy ilyen makett.
Jutka, igen:-D Bár Frigyes kicsit ijesztőnek tűnt - de talán csak az anyaga miatt:-DDD
Anice, s már nem is először! Néha-néha ellátogatunk Móvárra, hiszen csak 35 km innen. S mióta van nálatok Aldi, fonalakcióknál néha meg kell nézni:-DDD

Anice kötős blogja írta...

Arra is szoktam járni, bár Mosonból igen messze van :)

Kész munkáim

Készülő munkáim