Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2009-04-28

Játék Gabellánál!


Gabellánál szuper kötőtű-készletet nyerhetünk:-D Az én régi vágyamat (is) teljesíti Gabella azzal, hogy beindítja a kötőtű-üzletet: már régóta vártam, hogy nálunk is legyenek variálható kötőtűk, meg hosszabb damilos tűk. Most, hogy elindította a kötőtű.hu oldalt, Gabella nyereményjátékot hirdetett - itt az eredeti játékkiírás.

"Az ajándék pedig egy csodás "Symfonie Wood Kezdő szett" névre hallgató kötőtűkészlet. A készlet tartalma 3 pár (4-5-6 mm-es) színes fából készült kötőtű vég, 3 féle hosszúságú (60-80-120 cm-es) hozzávaló damil, 3 pár végzáró és 3 szerelő kulcs.
A készlet értéke 5500 Ft. A jelentkezéseket május 3. vasárnap éjfélig várom.A sorsolás ezután hétfőn, tehát május 4-én a délelőtt folyamán egy fényképezőgép társaságában lesz, az eredményt pedig dél körül olvashatjátok!"

Gabella, köszönjük a lehetőséget!

2 megjegyzés:

Christine írta...

Volna kedved válaszolni egy körkérdésre?:)

Soleil írta...

Persze, szívesen:-D Hamarosan jövök a beszámolóval!

Kész munkáim

Készülő munkáim