Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2008-11-16

Kötögetek (is)





Mostanában többet kötögetek, mint hímzek. Sajnos a beígért összevarrások még mindig késnek, halogatom, halogatom. Vettem megint akciós fonalakat, most majd kötök Noncsónak is, Briginek is 2-2 pulcsit, Karesznak is kijön belőle egy, meg talán még magamnak is. Elkészültem a kék szőrös sállal, Brigi nagyon szereti. Nekem már készül gy bordó-lilás melírozott fonalból, mindjárt készen is lesz. Noncsóé lila lesz, Brigi kért még egy barnát is.

6 megjegyzés:

Dora írta...

Tetszenek ezek a sálak!! Tök jó, hogy tudsz ilyeneket csinálni!

Soleil írta...

Köszi Dóri! Ezek tök egyszerűek ám, sima lustakötéssel, ilyet te is tudnál kötni szerintem. Lehet, hogy csak meg kéne próbálnod!

Delfike írta...

Nagyon jó színűk van ezeknek a sálaknak!Milyen kötni ezekkel a fonalakkal?Soha nem próbáltam még ilyennel kötni.

Soleil írta...

Delfike, a kék az elég hosszú szőrű, azzal nehezebb volt, valami Teddy fonal, ez akciós volt. A másik az Las Vegas Color, annak rövidebbek a szőrei, azzal nagyon jól lehet haladni, és irtó finom, puha fogása van.

Dora írta...

Évi, én olyan régen kötöttem, hogy azt sem tudom hogyan kell elkezdeni. Valakinek újra kéne tanitania nekem. Elhozod valamelyiket szombatra? Megnézném!

Soleil írta...

Persze, szívesen:-)

Kész munkáim

Készülő munkáim