Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2008-11-15

Osztálytalálkozó





Még az előző bejegyzésemhez: Nem tudom, miért van az, hogy csak akkor tudom odébbvinni a képeket, ha kis méretet választok csatoláskor, akkor viszont nem lehet nagyítani már. Szóval az előző kép Uwe Bohmot ábrázolja, csak nem tudtam a megfelelő szöveghez húzni:-)

Még októberben osztálytalálkozónk volt az általános iskolai osztályunkkal. 35 éves... Szép hosszú idő! Volt, akivel azóta nem is találkoztam... Csak egy 15 éves találkozónk volt, amin alig páran jelentünk meg. Most azért jó sokan összejöttünk, olyan jó volt újra látni őket! Először csak nagyokat néztünk, hogy ki kicsoda, aztán egyre inkább a régi arcokat láttuk már egymásban. A szeme mindenkinek a régi volt:-) Gyerekkori barátnőm, Rüdiger Mari szervezte meg, s nagyon jól össze tudta hozni a csapatot. Köszönet neked, Macus innen is! A másik barátnőm is ott volt, Szeli Kati, akit nyolcadikban elvittek sajnos Siklósra, azóta se láttuk egymást. S ott volt Kálmán Józsi, a legjobb barátom, mondhatom, hogy csecsemőkoromtól. A szüleink összejártak, pici korunktól állandóan együtt voltunk. Aztán sajnos ez megszakadt, talán akkor, amikor először lett fontos az, hogy ki lány, ki fiú:-) Kár, hogy a fiú-lány barátságok egy idő után megváltoznak.

Néhány kép mutatóba, hogy is nézünk ma ki. Sajnos a találkozót a temetőben kezdtük, Pap Dezső sírjánál. Szerencsére még csak ő az egyetlen, akit elveszítettünk az osztályból. Deske, nyugodj békében!

Nincsenek megjegyzések:

Kész munkáim

Készülő munkáim