Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2008-02-05

SAL-hímzés


Elkészültem a januári házikóval. Már csak a madár hasa meg a hóember orra hiányzott, de nem volt ugyanolyan narancssárgám, mint amilyet a minta ír. Ma kerestem hozzá egy hasonló árnyalatot, végül is csak 2 és fél x-ről van szó:-) Szerintem nem feltűnő a változtatás. Már beleböktem a tűmet a februárba is, tartani akarom az egy hónap - egy házikó tempót.

Ma megkaptam a Magazint, örülök neki:-) Szép dolgok vannak benne. Most kivételesen a kis ajándékkitekkel is vannak terveim. Az eddigiekből még nem sokat használtam fel, a tűpárnám készült ezekből. Egyik oldalon egy maci, a másikon egy unikornis.


Mostanában olyan jól visszaszoktam az olvasásra. Minden este sikerül olvasnom 1-1,5 órát, de még többet kellene. Sok ezoterikus dolgot olvasok, egy ideje egyre többet. Egy hete megnéztem a Titok című filmet, nemrég a Mennyei próféciát, s egyre inkább látom, hogy mennyire kezdenek összecsengeni a dolgok, az olvasott s látott információk. Azt hiszem, hogy 2008. mindenképpen a változások éve lesz. Egyre világosabb előttem, hogy hogyan vonzottam be magamnak a betegségeket, amelyekkel kínlódok már egy pár éve. Egy-két hete az egészségre, jókedvre koncentrálok, s érzem a jótékony hatást. Változom. Teljesen jól vagyok:-) Én, aki cukorbetegként minden évben elsőnek kaptam el a suliban a nyavalyákat, s aztán nyűglődve lábon hordtam ki influenzákat, s aztán estem is bele a következőbe, most teljesen jól vagyok, pedig naponta hazaküldök egy-két lázas gyereket ebben az influenzás időszakban. Na, még a témából is elég, többet nem is írok betegségekről. Jól vagyok, remekül érzem magam. S ez egyre inkább így lesz:-)

3 megjegyzés:

paradipe írta...

Szia!

Örülök, hogy ilyen jól érzed magad!
Nagyon szépen haladsz ám a képeiddel. :) Szuperek lesznek!
A szüleidnek pedig gratulálok, azért nem semmi az az ötven év! :)

Soleil írta...

Petra, köszönöm szépen a magam és a szüleim nevében is:-)
A te következő választottad, az Amszterdam se lesz semmi! Nagyon szép kép!

Ami írta...

Szia! De jó ilyen pozitív dolgokról olvasni! Én is láttam a Titok filmet, óriási hatással volt rám! Csak így tovább, és egyre jobban ;-)

Kész munkáim

Készülő munkáim