Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2007-11-07

Megjött a csomagocskám!




Tegnap megjött a csomag, amit még pénteken rendeltem meg. Gyorsak voltak, mint mindig! Néhány kötőfonal kék árnyalatokban, Venus fonalak az elfogyottakból meg új tervekhez, s DMC multicolor a Casa Mia naptárhoz. Vettem 10 db-ot, egyelőre elég lesz, bár még csak a májusi hónapot fejezem be rajta. Ha kész, majd mutatom.

A héten bökögettem a Pink Rose-t meg a Casa Miát, de inkább kötöttem. Befejeztem Karesznak a pulóvert, még össze kell varrni. Azt nagyon nem szeretem:-((( Más is van így vele vajon? Én megkötök bármit, sokszor egy-két nap alatt, aztán meg nem varrom össze. Még mindig van 1-2 pulcsim, ami már réges-rég kész lenne, de összevarrás helyett elsüllyesztettem a szekrény mélyére. Ígérem, a hétvégén összevarom az új pulcsit.

Tegnap este 7-kor nem bírtam ki, s belekezdtem egy új Kiri kendőbe. Az enyém, a mogyorószínű, az ráér, most Briginek csinálok egyet a kék fonalakból. Egy jó meleg, nagy kendőt, amibe jó lesz beleburkolózni a téli estéken. Elég jól haladtam vele, 5-ös tűvel kötöm.

4 megjegyzés:

Timici írta...

szépek az új fonalak és tetszik kékben a kiri kendőd:)
a pulcsikat én is útálom összevarrni:( olyannyira, hogy a Bencének még pocakosan készre kötött csavart mintás pulcsi még mindig darabokban van(pirulófej) most már Balázs hordhatná, remélem még időben összevarrom, mielött ő is kinövi:D én azt hittem csak én vagyok ezzel az összeállítás útálattal így, most örülök, hogy mégsem, nem mintha ettől változna vmi, csak a lelkemnek egy kis vígasz:)

Soleil írta...

Timi, ez az én lelkemnek is nagy vigasz, hogy nemcsak én utálom a kötésnek ezt a részét:-) Anno én is jártam már így kötött cuccokkal.

Szandrah írta...

Kedves Soleil!

Így sikerült elérnem téged, remélem, nem bánod, hogy megjegyzésként zaklatlak. Megkérdezhetném, honnan szerezted a Kinkade házikó mintáját? Vagy mi a kép hivatalos neve? A Candamar oldalon nem találom :-(( A kisfiam végignézte a HAED blog forgó képeit és egyből azt kérdezte, ezt ugye megcsinálom neki ... Hát persze! Legfeljebb felnő, mire készen leszek :D. Köszönöm:
Szandrah

ui.: pulóver összekötés: kötöttem egy kapucnis kardigánt a kislányomnak, amikor még a pocakomban volt ... most 9 hónapos ... a kardigán a szekrény mélyén van - darabokban.

Soleil írta...

Szia Szandrah, írtam neked privit az xszemesen:-)

Kész munkáim

Készülő munkáim