Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2014-07-14

Újra itt vagyok - s újra Keresztszemes Kiállítás

Idén elhatároztuk a KBK-s csoporttal (Közös Bökködők Köre), hogy a júliusi talit Budapesten fogjuk tartani:-) Sikerült is elérni ezt a célt! Szombaton megvolt a kihelyezett hímzős találkozónk a Camponában. Végre találkoztam Nyuszival és Erikával is:-)

Nagyon szép 3 napom volt, igazán boldogságfüzetbe valók! Jókat unokáztunk végre, találkoztam a szüleimmel, s ráadásnak a Keresztszemes Kiállítás, amelyen most voltam másodszor, s most ráadásul a kedves bökködős barátnőkkel együtt. A családi képekkel majd még jövök, most csak gyorsan felteszem a képeinket a kiállításról, hátha valakinek van kedve végignézegetni.

Itt van egy kép a KBK-s csoportról, meg egy a közös munkánkról, amivel készültünk a kiállításra. 12 báránykás képet hímeztünk ki 12-en, s Verus összeállította ezeket faliszőnyegnek. Az én báránykám a Joyfulness:-)

S itt vannak a képek a kiállításról:
Kareszé itt és az enyémek itt.



3 megjegyzés:

Vera írta...

Én mindig örülök Éva ha elő kerülsz...Ezt a kis csapatot mindig irigylem... jó kis társaság.Persze egy összefogó valaki is kell hogy meg legyen egy ilyen jó kis társaság...

Soleil írta...

Én is örülök neked, Vera:-) Mindig olvaslak, te olyan rendszeresen írsz még, mi, többiek nagyon ellustultunk a blogírás terén. A facebookos gyors lájkolgatás a menő most, pedig kár. Hiányzik a régi blogélet, s persze a fórumok is, azok a régiek.
Jó ez a társaság, jó közéjük tartozni, jó lenne, ha nem lennének olyan messze tőlünk. Így nem tudok havonta menni, de azért már sokszor eljutottam Szombathelyre.

xJuDesign írta...

Nagyon jó, hogy a csapathoz tartozol Te is, Évi, Karesszal együtt:) Remélem, ez még nagyon sokáig így marad. Puszillak Benneteket

Kész munkáim

Készülő munkáim