Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2011-11-14

Novemberi találkozónk Szombathelyen - 2011. nov. 12-én















Két hónap kihagyás után végre újra eljutottunk Szombathelyre:-) Újra tudok mozogni, s egy hete már hímezni is! Hosszas kínlódás után úgy érzem, most már jó úton vagyok:-)

Jó volt újra látni az ismerős arcokat, belemerülni a kézimunkák világába. Volt mit nézegetni megint, annyi csodaszép dolog készült megint mindenkinél. De erről majd meséljenek a képek. Nagyon jó hangulatú délután volt, hamar elrepült megint az a néhány óra.

Ami nekem külön öröm volt: Jucus a múltkor nagyon megörvendeztetett engem a magnóliával, s hogy ezt egy kicsit viszonozzam, kötöttem neki egy Shetland Triangle kendőt Barkáék Cinege fonalából. Már két hónapja várta itthon a sorát, hogy végre oda tudjam adni, s most sikerült. Jucus, nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy sikerült neked örömöt szereznem, s tetszik a kendő:-) Szeretettel készítettem neked:-)

Ma már hímeztem megint, most éppen a Rose Quaker Samplert, s már várom a következő talit.

Az egyik fotó viccesre sikerült: hogy került Kristóf Jucus hátára? :-DDD

Itt megnézhetitek az összes képet.

3 megjegyzés:

lujza62 írta...

Évi.Karesz szenzációs fotóriporter,és annyira jó volt bennetek látni.Lassan lekörözöl a rózsással de eszi fene ha újra tű van a kezedben.Már nagyon várom a következő talit is és arra nem szervezek rá:))

xJuDesign írta...

Nagyon boldog vagyok, hogy újra itt voltatok Évi!!! És a kendőd ma viseltem, a csodájára jártak:))) Díszhelyen tartom a lakásban is, nagyon sokat jelent számomra, hogy TE készítetted:)

Soleil írta...

Kati, Karesz nevében is köszönöm! Na azért a rózsással nemigen tudlak már lekörözni:-)

Jucus, viseld egészséggel a kendőt, úgy örülök, hogy örülsz neki!

Kész munkáim

Készülő munkáim