Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2011-12-23

A decemberi találkozónk

A múlt szombaton újra összejöttünk a KBK-tagokkal:-)

Sajnos most elég kevesen voltunk, de azért nagyon jól éreztük magunkat. Kriszti már megteremtette a bensőséges hangulatot, ajándékkártyákat kaptunk tőle nagyon szép idézetekkel. Ez volt a karácsonyi ajándékozós összejövetel, mindenki készült valamivel, s akkor húztuk ki a neveket, így izgalmas volt, ki kinek adja vajon, amit készített. Az ajándékaimról majd még írok egy másik bejegyzésben.

Most csak jöjjön képekben, mi is készült november óta. Volt sok-sok karácsonyi dolog, díszek, csillagok, banner, Móka természetesen megint befejezett egy nagy képet, s már elkezdett egy talán még nagyobbat:-) Ancsa házikója is szépen épülget, Kati már nem is tudom hányadik Möbiust horgolja. Vera bonbonos doboza is elkészült, Verus most is szorgalmasan varrogatta a szépségeket, mint mindig. Kata sajnos csak kis időre tudott átjönni a boltból. Karesz sem akarta kihúzni magát a kézimunkázás örömeiből, Ancsa gyors volt, s le is fotózta:-DDD

Szóval szuper volt veletek megint! Már várom a januárt, amikor a most hiányzókkal is találkozhatunk.A többi képet itt megnézhetitek.

2 megjegyzés:

Judesign(by Judd25) írta...

Nagyon sajnálom, hogy most először nem tudtam ott lenni a találkozón, de legközelebb ígérem, ott leszek:))) Sok szép munkát vittetek!

Boldog Karácsonyt kívánok!

Vera írta...

Boldog karácsonyt kívánok!

Kész munkáim

Készülő munkáim