Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2010-11-30

Mennek a napok...




egyre gyorsabban... Nem nagyon érem utol magam sok dologban. Annyi tervem van, volt mindig, aztán tologatom őket későbbi időpontokra. De már belenyugodtam, ez most egy ilyen időszak.

Azért van minek örülnöm is:-) Az első hó jöttével sem adtam fel az életmódváltást, hogy szeptember 1-jétől minden reggel gyalog megyek suliba. (Pedig a térdműtétem óta én szabályosan rettegek a hótól, jégtől.) Erőt vettem magamon, s sikerült:-))) Hóban, jégben császkálva, csúszkálva, de ma és tegnap is rendben beértem.  Most már csak így tovább.

Esténként főleg kötögetek mostanában - ajjaj, RR-kendők:-( Készen lett a Shetland Triangle, majd még mosni, blokkolni kell. Elkészült a legutóbbi talin kötö(gete)tt Baktus is. Még valamivel körbe kell horgolni, mert ilyen állapotában most inkább hurkának néz ki, mint sálnak:-D Jó lenne a bordós színnel, de most nincs ilyesmi fonalam. A saját színes fonalával körben már túl csiricsáré lenne, gondolom.

Van még mindenféle egyéb elkezdett dolgom is, de azt hiszem, most már a karácsonyi készülődéssel kellene foglalkoznom...

10 megjegyzés:

lujza62 írta...

nagyon szépek lettek.gyönyörű színe van.Lehet hogy kellene ebből a színből is?:))

Dora írta...

Nagyon szépek!

Én is melengetek most 2RR kendőt is :S De semmi kedvem hozzájuk az az igazság. Talán jövő héten... nem tudom. Pedig ha letudnám, akkor már csak 1 lenne! De jó lenne.

Kriszti írta...

Nagyon ügyes vagy, szép mind a kettő!:-))

CathlenKata írta...

Nagyon megy neked a kötés, az x.-ek meg pihennek... ez így van jól! Csináld mindig azt amihez kedved van, és nem érzed nyűgnek....

Soleil írta...

Lányok, köszönöm:-)

Dóri, azért most már csak ráveszem magam az RR-ekre is.

Kata, az a baj, hogy sokszor semmihez nincs kedvem, csak nézek ki a fejemből. Aztán meg bánom, hogy elment az idő.

Delfike írta...

Az érzés ismerős, a 2 kendő meg gyönyörű!

jutka írta...

Nagyon szép lett!

Timici írta...

gyönyörű lett a Shetlandod, kedvenc mintám, megkérdezhetem milyen fonalból kötötted??? annyira széééép:o)

Soleil írta...

Delfike, Jutka, köszönöm szépen!

Timi, Mohair Gold olasz fonal, mohair-gyapjú-akril keverék.

Klaudia írta...

Boldog Karácsonyt kívánok!

Kész munkáim

Készülő munkáim