Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2011-07-04

Víz-, Zene- és Virágfesztivál Tatán









Ismét egy bejegyzés némi fáziskéséssel:-)

Múlt vasárnap tettünk egy jól sikerült kirándulást Tatára. Terveztük, hogy megnézzük ezt a fesztivált, s aztán szombaton megbeszéltük Brigi lányunkkal, hogy ők is eljönnek Petivel, na meg az édesanyja is eljön velük. Így végre megtörténhetett a szülők első találkozója is. Már olyan régen terveztük, most végre összejött a dolog:-)

Mi kocsival mentünk, ők vonattal (s méghozzá milyen széppel!), éppen akkor érkeztünk az állomásra, amikor odaértek. Irány a tópart, először ebédeltünk egyet egy régi kedvelt helyen (most már nem olyan kedvelt), beszélgettünk, ismerkedtünk. Aztán hosszú-hosszú sétával a tó partján odaértünk a várhoz, ahol a rendezvény (egyik) helyszíne volt. Miután megvettük a karszalagot, hogy bejuthassunk, utána már csak egy célunk volt, hogy minél előbb újból kijussunk onnan, el a tőmegből és a zajból:-) Közben még Karesz húgáékkal, Meliékkel is összefutottunk.

Aztán inkább megint a tó körül sétáltunk, jó volt a levegőn a víz mellett. Nagyon jól éreztük magunkat. Azt hiszem, lesz még majd ismétlés valahol másutt is:-)

Kaptam egy vásárfiát is Karesztól, vett nekem egy Stevia növénykét, aminek a levelét cukor helyett lehet használni. Bár ahhoz még alaposan meg kell erősödnie, hogy tépkedhessünk a leveleiből:-)

2 megjegyzés:

xJuDesign írta...

Most egy kicsit nosztalgiáztam:D 2 éve mi is voltunk a tatai barátainknál látogatóban, és nagyon jó érzés volt újra látni ezt a szép tájat. Köszi szépen a képeket! Puszi

Soleil írta...

Mi is nosztalgiáztunk Tatán, mert mi nagyon szerettünk odajárni régen. Mi abból a megyéből származunk, én valamikor ezer éve még orosz nyelvi táborban is voltam ott:-D

Kész munkáim

Készülő munkáim