Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2010-09-12

Indulunk, indulunk...!



Mikor indulunk már? - kérdezte tegnap izgatottan Pink Rose:-DDD Hosszú hónapok után újra előkerült a szekrényből, hogy társaival s néhány kötött cuccal együtt útra keljenek Szombathelyre, s bemutatkozzanak a többieknek.

Végre rászántam magam, s elmentem én is a szombati hímzős-gyöngyözős-horgolós-kötős találkozóra Szombathelyre. Elöljáróban csak annyit mondhatok, nem bántam meg:-) Még rendezem a fotókat, s jövök a beszámolóval...

4 megjegyzés:

xJuDesign írta...

Olyan jó volt, hogy sikerült személyesen találkoznunk!!! Annyira szépek a kendőid, a keresztszemes MUK-jaidat már ne is említsem! A Férjemnek mutattam a HAED képet, hát leesett az álla a mérettől:-)
Várom a képes beszámolót:-)

Delfike írta...

Várom a beszámolót! :))))

Kriszti írta...

Nagyon örülök, hogy megismerhettelek téged, remélem, fogunk még találkozni, hiszen, nem vagyunk egymástól olyan messze.:-))

Soleil írta...

Jucus, Kriszti, nagyon jó volt veletek szombaton!!! Remélem, lesz folytatás is:-)
Kriszti, jó lesz a Baktusod!
Delfike, már meg is írtam a beszámolót:-D Közben meg elkezdtem ám a Marty Bell-házikót is! Majd mutatom, de még csak pár x van.

Kész munkáim

Készülő munkáim