Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2010-02-04

Kis pihenő

Éppen kényszerpihenőmet töltöm itthon... a jó meleg ágyikómban...
Az a néhány délutáni dolog, ami a suliban volt a napokban(osztályozó vizsga, étekezletek), enyhén szólva padlóra vág mostanában. Néha úgy éreztem, hogy megfagytam:-( Minden ilyen nap után több nap kell a regenerálódáshoz. Most is azt hittem, így lesz, 1-2 nap, s rendben leszek. Hát... nem egészen így lett. Kedden, amikor amúgy is 7 órám van, a saját osztályomban a matekórán csak gubbasztottam, mint egy beteg madár. Naná, hogy kedvenc gyermekeim nagy ívben tojtak erre. Így aztán, mivel a szerda reggel sem indult zökkenőmentesen (úgy indultam el, mint egy rosszul beolajozott rozsdás fémrobot), irány a doki. Most itthon dekkolok az ágyban.
Gyorsan fel kell szívnom magam, mert hétfőn már szülői értekezlet, aztán meg két hétvégén egész napos tanfolyam a kompetencia alapú oktatásról...

1 megjegyzés:

Dóra írta...

Jobbulást!!!

Kész munkáim

Készülő munkáim