Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2009-07-07

Konyha már a finisben



Most így állunk... Már látszik, hogy alakul:-D

7 megjegyzés:

Anita írta...

Nagyon csini kis konyhátok lesz, remélem láthatom hamarosan egyben, élőben. :-)

evikusz írta...

Lassan, de biztosan?

Majd nézz be hozzám :)

Soleil írta...

Anita, köszönöm:-D Remélem, láthatod majd élőben, bár lehet, hogy nem lesz még egyben minden. Azért enni lesz hol, az biztos:-DDD Ha máshol nem, az udvaron:-DDD (Helyünk az van bőven, 80 m hosszan)
Evikusz, igen:-D Ráérünk, mi már hova siessünk? Egyszer szépen elkészülünk mindennel:-D Már be is néztem hozzád, köszönöm!

Anita írta...

Szerintem ez a felújítás kicsit olyan, mint mikor látod, hogy hogyan alakul a hímzés, bár itt a legjobb rész, mégis az, amikor készen van. Na hímzésnél sem utolsó, de akkor az már olyan más...

És amiért jöttem, van nálam egy meplepi, nézz be hozzám, ha már úgyis arra jársz. :-)

Soleil írta...

Anita, hímezni jobb:-DDD Mindjárt jövök is, megnézem, bár vannak sejtéseim:-DDD Aztán majd jövök vissza, hogy valamit behozzak itt a restanciáimból.
Ma voltak bizonyos gondolataim a felújításról - valami olyasmi, hogy ha az elkövetkező 10 évben olyat mondanék, hogy valamit szeretnék itthon felújítani, átalakítani... hát lőjetek le, de azonnal!!! S ez komoly:-( De most estefelé megint optimistább lettem:-D

Dóra írta...

Na,nagyon alakul a konyhátok. A káosz hosszú távon engem is rémesen zavar, olyan leszek tőle, mint egy fúria! Kitartás!!! Max segítünk takarítani, ha megyünk majd hozzád!!!

Soleil írta...

Dóri, nekem is voltak pillanataim, amikor fúriává változtam:-DDD Szerencsére hamar elmúltak:-D Kitartás az van, főleg, hogy mindjárt indulunk a Balcsira! Végre úszkálhatok megint:-DDD Aztán folytatódhat a kupi felszámolása...

Kész munkáim

Készülő munkáim