Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2007-12-03

Tigrisem


A múlt héten a tigrisem megszólított a szekrényből: Szeretném, ha befejeznél! :-))) Elő kellett vennem megnézni, hogy is állok vele. 230x153 szem, s már elég sok meg is van belőle. Még tavaly nyár tájékán kezdtem el, igen, még 2006-ban. Most már igazán itt az ideje, hogy a falról nézegethessen bennünket. Ő az enyém lesz, nagyon szeretem a tigrisképeket. Sajnos a mintája nem a legjobb, néha totózok, hogy milyen jelet is látok. Talán ezért is készül olyan lassacskán, néha elment tőle a kedvem, olyankor elsüllyesztettem. De most már addig elölhagyom, míg el nem készül.

Mindjárt itt van a karácsony, még három hét van a suliból addig. Pénteken este-éjjel megvolt az iskolabál is, most már a szünetig nyugis napok jönnek.

Most olyan jó a frissen mosott függönyök illatában üldögélni a szobában, s nézni az ablakban világító hétágú gyertyafényt. Teszek is valami finom illóolajat a párologtatóba, s megyek böködni.

2 megjegyzés:

Christine írta...

Nagyon szép a tigrincs, ne is rakd le:)

Soleil írta...

Köszönöm:-)

Kész munkáim

Készülő munkáim