Kézimunkáimról - keresztszemes hímzés, kötés; a könyvekről, amelyeket olvasok; macsekokról s mindenféle egyéb dologról, ami érdekel. S ahogy egyre jobban leszek, remélem, minél több kirándulásról is beszámolhatok.

---------------------------------------------------------------------------------------------


2007-08-22





Na a kép és szöveg elrendezését még gyakorolnom kell. S akkor egy kis kézimunka is jöjjön, ha már arról szól a blogom:-)
Legnagyobb munkám most Charles Lenoir festménye, The Pink Rose. A szombati HAED SAL-ban ezt (is) hímzem. 300x491 öltés. Kiváncsi leszek, mennyi idő alatt leszek kész vele.
S kötögetem amotae sálját is, pihepuha csipkesál, már majdnem készen van. Zöld moherfonalból van, a nevét már nem tudom, szerintem van vagy 15 éves. Lassan készen is lesz. Már kiváncsian várom a következő mintákat, köszönjük, Évi:-)

5 megjegyzés:

helen írta...

Ügyes vagy :)
Legközelebb valami nagyba vágjuk ama kötőtűnket :)

Soleil írta...

Köszönöm szépen:-) Mi lesz az a nagy? Talán kendő? Még a végén beindul a magyar együttkötés is, külföldön már annyit látni.

helen írta...

Kendő bizony :) Lassan azt is elárulom, hol lehet csodafonalat venni :D

paradipe írta...

Gyönyörű lesz a sálad! A Pink Rose-oddal hogy állsz?

Soleil írta...

A Pink Rose-om...sajnos, most szó szerint állok vele:-( Meg minden mással. Még kell pár nap talán, hogy újra tudjam folytatni a blogomat meg a hímzést.

Kész munkáim

Készülő munkáim